Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Βρήκα ζωή...στα "ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ''


Καταπληκτική η σειρά του MEGA φέτος.Ίσως μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων.Σε μεταφέρει στον κόσμο της νύχτας, από την μέσα πλευρά όμως. Με τα άσχημα και τα καλά της. Θα μου πεις πια καλά?Παντού υπάρχουν κακές και καλές εμπειρίες. Στο χέρι σου είναι πως θα τις αξιοποιήσεις. Μπορεί να σε πάρει η κάτω βόλτα και να καταστραφείς, ή να χρησιμποιήσεις τις εμπειρίες αυτές και να τις αξιοποιήσεις προς όφελος σου.

Είναι περίεργη η νύχτα. Όσο την μισείς και θέλεις να ξεφύγεις και να ησυχάσεις, άλλο τόσο σου λείπει όταν σταματήσεις.Τα φώτα της σε φωνάζουν σαν σειρήνες. Εκ πείρας το λέω αυτό. Ας πω κατ΄αρχήν ότι ούτε σε κανένα μεγάλο μαγαζί δούλευα, ούτε έπαιζε τίποτα παράνομο. Παρόλα αυτά είναι το μυστήριο και το γεγονός ότι όταν δουλεύεις σε βραδινά μαγαζία, βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά από ότι τα βλέπεις σαν πελάτης, και σε κάνει μέλος μιας παρέας πολύ περίεργης. Να πω ότι το σημαντικότερο είναι ότι μαθαίνεις πολλά για τις γυναίκες:):):):)

Ποτά...ξενύχτια...κούραση...που και που καλή παρέα όμως.Αν έχεις καλή παρέα όλα είναι απίστευτα.Είναι σαν να βγαίνεις βόλτα και να πληρώνεσαι γι'αυτο. Μου έλειψε η νύχτα..ίσως κάποτε ξαναδουλέψω βράδυ..ίσως όχι..το ΄σιγουρο είναι ότι ποτε δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που πέρασα...

18 σχόλια:

Skouliki είπε...

ontos tinblepo kai ego poli kali seira

liana είπε...

πραγματικα η νυχτα σε παρασυρει και οσο κι αν θες να ξεφυγεις μετα σου λειπει σαν το ναρκωτικο αν την παρατησεις, το γνωριζω καλα αυτο... οταν δουλευεις νυχτα μπορεις και ξυπνας περισσοτερο απ αυτους που ναι ξυπνιοι ολη μερα και η σειρα αυτη μας τα δειχνει ολα οπως εχουν στην πραγματικοτητα, λιγο υπερβολικα καποιες φορες αλλα δεν παυουν να ειναι αληθινα!!! εχει αγγιξει το απολυτα τελειο! μπραβο τους!!!

NEMESIS είπε...

Και συ στο club των νυκτόβιων Liana?

mixanick είπε...

διαφωνω...η καλυτερη σειρα φετος ειναι η "ευτυχισμενοι μαζι" :D

Cozmec είπε...

Διαφωνώ με όλους τους παραπάνω.. Η καλύτερη σειρά φέτος είναι το Stargate: Atlantis !!!

NEMESIS είπε...

Kala esy parakaikes!Oxi allo karboyno!!!

Cozmec είπε...

χμμμμ λες ε?

NEMESIS είπε...

Den leo apla!to ksero!

Cozmec είπε...

πφφφφφ κάνε φίλους να...

NEMESIS είπε...

πφφφφφ...κατι μύρισε!!

Cozmec είπε...

Ναι τηγάνισα μια ομελέτα με λουκάνικα μόλις!!

NEMESIS είπε...

Πείνασα γαμώτο...

Cozmec είπε...

Αχαχαχα
Δεν ξέρεις τι χάνεις!

NEMESIS είπε...

Που να μην είχαμε και msn mlk!!!

Cozmec είπε...

μα είμαστε για μπάτσες σου λέω...

mixanick είπε...

σε λεω..οχι σου λεω...ΣΕ λεω
:P

Cozmec είπε...

Ωχ συγνώμη μπερδεύτικα!

linaki είπε...

paidia wraia einai kai ta ksenyxtia kai h bradynh diaskedash arkei na ksereis na diaksedazeis kai na pineis me metro...to ksenyxti antexetai kai h kalh parea... egw den pinw ma diaskedazw olh nyxta mporw na xoreyw olh thn wra kai na mhn koimh8w... ara kapoies fores to poto miwnei thn energia mas kai peftoyn oi mpataries ... h apopsh mou sebomai tis apopsh sas gi'ayto opoios to sxoleiasei kosmia e?

GreekBloggers.com SYNC BLOGS